Det kan godt være, at det lyder lidt mærkeligt, men det er faktisk muligt for dig at tjene lidt ekstra penge ved at låne dine bitcoins ud. Har du en anden kryptovaluta, så er dette selvfølgelig også muligt at låne ud til andre.

Konceptet fungerer på samme måde som i bankerne. Du indsætter penge på en konto på en platform, og derefter låner de pengene ud til en rente til en anden person. Denne anden person indbetaler løbende renter, og så får du en del af disse renter. På nuværende tidspunkt plejer du selvfølgelig at få størstedelen af den rente, låneren betaler. Dette betyder altså, at hvis du har en lang position i bitcoin eller andre valutaer, så er det en meget god måde at akkumulere mere kryptovaluta på.

Man skulle umiddelbart tro, at renterne ikke er særlig høje. Sætter man penge ind i banken lige nu, så koster det faktisk penge på grund af negative renter på nuværende tidspunkt. Dette har dog ikke indflydelse på renterne på kryptovalutaer ser det ud til. Denne side skriver, at det har været muligt at få op til tyve procent (20%!) i rente, hvis man satte en bestemt kryptovaluta ind på platformen, da den artikel blev skrevet.

Det er dog vigtigt at huske, at det ikke er så simpelt. Kryptovalutaer svinger meget i pris, og dette kan betyde mange ting for dig. Ser du det dog som en investeringer over mange år, hvor udsving på den korte bane ikke betyder noget for dig, så kunne det være en potentielt god idé at sætte din kryptovaluta ind på sådan en platform. Er det ikke det, så er der selvfølgelig også andre alternativer i dag. Copy-trading er blevet meget populært som investeringsværktøj, hvis man ikke selv har tiden til at foretage DD og andre ting, der er nødvendigt, før man investerer. Renterne ændrer sig hele tiden, hvorfor den beskrevne ikke nødvendigvis er aktuel længere.