Grundene til at man som forbruger låner penge er mange og meget forskellige. Nogle af de mest almindelige typer lån er dem, som man optager, hvis man f.eks. skal købe bolig eller bil. Og så er der det såkaldte forbrugslån. Har du en periode i dit liv, hvor kontoen er gabende tom, hver gang måneden nærmer sig sin afslutning? Så kan der være hjælp at hente ved at låne nogle penge.

Lån penge på nettet

Find en oversigt over de hurtigste lån på nettet, hvis din konto er ved at være tømt. Mange steder kan du ansøge om et forbrugslån og få svar på, om du er godkendt indenfor ganske kort tid. Låner du penge til forbrug, så er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på. Om de er øremærket en ny fladskærm til stuen eller dagligvarer hos købmanden, det er helt op til dig. Det eneste du skal være opmærksom på, når du optager et online lån, det er, at pengene selvsagt også skal betales tilbage igen.

Afbetal på din gæld

Lige så sjovt det kan være, når de lånte penge rammer kontoen, lige så surt kan det være, når de skal betales tilbage. Det kan være en god idé at opsætte automatiske overførsler i netbanken, så du undgår at misse en afbetaling og dermed risikerer, at du bliver pålagt ekstra gebyrer. Det kan nemlig i forvejen være dyrt nok at låne penge. Det er ikke noget, man nødvendigvis tænker så meget over. Men ved alle typer af lån er der en række gebyrer, som man skal betale for at få lov at have det låne beløb til rådighed på sin egen konto. Det er i alt sin enkelthed den måde, som bankerne og pengeinstitutterne tjener deres penge.

Samlelån giver mange fordele

Har du optaget forskellige online lån hos flere forskellige udbydere, så kan det ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse. Selvom du afholder alle tidsfrister og tilbagebetaler de rette beløb på de rigtige tidspunkter, så er der stor risiko for, at du betaler for mange penge i gebyrer i forhold til det lånte beløb, når du benytter dig af forskellige pengeudlånere. Mange gange er der nemlig penge at spare på de gebyrer, som du skal betale, hvis du har lånt et enkelt stort beløb. Har du lånt mange forskellige små beløb, er du ikke en særlig stor kunde hos nogle af låneudbyderne, og du betaler derfor dyre gebyrer hos dem alle. Overvej derfor om et såkaldt samlelån er noget for dig.

Mindre gebyrer giver flere penge til sjov

Med et samlelån samler du alt din gæld hos en enkelt låneudbyder. Når lånet optages, så udbetales din gæld hos alle øvrige udbydere, inden den flyttes til en samlet konto. Når du kun betaler gebyrer et enkelt sted, så er der ofte rigtig mange penge at spare. Det kommer dig til gode. I sidste ende får du nemlig flere penge mellem hænderne til sjov, når du sparer dem på irriterende gebyrbetalinger.