Hører du også til dem, som synes at den nuværende Corona pandemi er ved at kvæle al glæde og optimisme? Alt bliver så trist. Folk bliver syge. Flere mister deres job. Vi skal holde afstand og bruge mundbind. Her, der og alle vegne. Vi kan ikke længere mødes i større forsamlinger, afholde events og heller ikke rejse ud af landet. Så hvad kan vi så gøre for at holde humøret i vejret?

Design dit helt eget rum

Tiden med Corona kan faktisk bruges konstruktivt. Når du nu alligevel skal blive hjemme, hvad så med at kaste blikket på din bolig. Du har sikkert en masse i dit hjem, som du gerne vil forbedre. Hvis ikke du ønsker at ombygge hele huset, kan mindre også gøre det. Et særligt rum i huset kan måske omdannes og få et nyt formål. Til gavn og glæde for dig.

Måske er datteren flyttet hjemmefra og hendes værelse står efterladt. På gulvet ligger de ejendele, som hun ikke gad have med alligevel. Guitaren hun så brændende ønskede sig til jul sidste år, men aldrig kom i gang med at spille på. Værelset gør ingen nytte, som det står. Lav det om! Indret det til dit nye hjemmekontor eller dit personlige hobbyværelse. Udlev dine drømme om at skabe et rum kun for dig, fyldt med dine ideer. Mal væggene i din favoritfarve og vælg møbler ud fra din egen smag. Det er ret befriende helt selv at kunne bestemme, og det kan i høj grad løfte humøret i en mørk tid. 

Et lån kan hjælpe dig på vej

Hvis bankkontoen sig nej til sådan en omgang, er der heldigvis hjælp at hente. Du kan tage et lån og hurtigt komme i gang. Der findes mange forskellige hurtige kviklån som kan realisere din drøm. Med et kviklån får du pengene udbetalt med det samme. Kviklån har i dag flere navne. De kaldes også for SMS-lån, hurtiglån og minilån.

Det som karakteriserer et kviklån er løbetiden. Disse lån løber ofte blot et par måneder og passer til dig, der mangler penge her og nu og som kan tilbagebetale lånet indenfor kort tid. Derfor passer den type lån godt til et mindre projekt, som ovenstående eller et mindre forbrugsprodukt. Ønsker du at foretage en større ombygning, vil et større forbrugslån være bedre. Disse kan optages med en løbetid på op til 10 år, hvilket giver en lavere månedlig ydelse. Jo længere løbetid, jo færre penge, skal du have op af lommen hver måned til afdrag.

Er du uheldigvis registreret i RKI, kan det nogle gange være en udfordring at finde en lånemulighed. Heldigvis vurderer flere kviklånsudbydere også ud fra andre kriterier. En vurdering af en låneansøgning kan også laves ud fra kreditvurdering, pant og kaution fremfor RKI. Det er derfor muligt at optage et hurtigt lån trods RKI. Nu er det bare om at komme i gang med at vælge dit hjemlige forbedringsprojekt. Hurtigt vil du opleve at det triste Corona humør vende til en sprudlende glæde.