Selvom man er RKI-registreret findes der altid lys for enden af tunnelen. Så hvis du leder efter ”et hurtigt lån trods RKI”, anbefales det at læse videre.

Det er langtfra alle udbydere der tilbyder denne service. Der er flere omkostninger forbundet med denne metode. Disse låneudbydere har krav på at få lavet en mere grundig og avanceret kreditvurdering af dig og din situation før de må låne dig flere penge. Når man er RKI-registreret, er der en lidt anden lovgivning mht. At låne penge ud, men det kan lade sig gøre.

Sms lån – samme betydning, anderledes måde

Da sms-lån startede sin ”karriere”, handlede det om at man sendte en sms med en tekst og det beløb man havde brug for. Sådan fungerer det ikke helt i dag. Navnet er det samme, fordi det er det folk, kender og kan huske.

Hvad skal du gøre for at kunne låne penge selvom du er RKI-registreret?

Du skal starte med at undersøge hvilke muligheder du har. Så skal du overveje om du virkelig har brug for endnu et lån, eller om den gæld du har stiftet indtil videre kan arbejdes væk. Hvis dette ikke er tilfældet, er det værd at undersøge https://laanpenge-nu.dk/laan-trods-rki/

Her kan du være heldig at låne penge trods RKI. Hvis du bliver godkendt til at låne endnu flere penge, så er det vigtigt at du som RKI-registreret overholder alle aftaler der bliver lavet. Både de mundtlige og de skriftlige. Husk en mundtlig aftale, er lige så gældende og bindende som en skriftlig aftale er. Men for at alle parter er enige om aftalens udfald, er det en god ide at få lavet en slags kontrakt. Så er der ingen af parterne der kan være i tvivl om aftalens indhold.  

Er der fordele ved at låne penge trods RKI?

Hvis du optager et nyt lån som RKI registreret så brug det fornuftigt og lad være med at stifte ny gæld for at komme på f.eks. charterferie.

Hvis du tager et lån, er der et par fordele:

  • Mulighed for at samle alle dine lån til et lån
  • Du har mulighed for at få en fast aftale i hus, hvis du vil begynde at afvikle på din gæld
  • Økonomien kommer til at se bedre ud og lyset for enden af tunnelen er i en overskuelig rækkevidde.
  • Du får en god og professionel rådgivning

Er der ulemper ved at låne penge trods RKI?

  • Alle betalingsaftaler skal overholdes til tiden
  • Mister man et afdrag, kan man være uheldig at alle aftaler falder til jorden og man skal starte forfra.
  • Hvis du mister et afdrag, så kan din låneudbyder miste din tillid og så får du svært ved at komme ind i et nyt lånesystem

Der er altid fordele og ulemper ved vores handlinger og ved at oprette et nyt lån. Er din gæld stiftet pga. En konkurs, så er du ofte lidt bedre stillet ved din låneudbyder end hvis din gæld er stiftet ved diverse forbrugslån. Hvis et nyt lån kan redde dig, bør du undersøge dine muligheder.