Mangler du en Powerbank? 

Vi tilbyder powerbanks i utallige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om den skal have en stor batterikapacitet, om den skal kunne oplade adskillige enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i talrige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en større powerbank med et stort batteri, som du ikke skal lade op så ofte. Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din telefon og tablet op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen. Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det er intelligent i mange tilfælde at have en powerbank, så du slipper for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det kan være bittert at skulle stoppe dit spil fordi du er ved at have lavt strøm. Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at købe en powerbank, der er kompatibel med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning. Undgå afbrydelser Med en powerbank undgår at du mangle strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Oplev forbedrede powerbanks 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve tonsvis opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen er med ledningsfri, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.