NORTAGG ER JERES ELEKTRONIK GROSSIST! 

NORTAGG er eksperter inden for grossist tøj og har igennem lang tid handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi masive mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler jeres virksomhed telefon tilbehør engros så er I ankommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har vi mange fantastiske tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres telefoner fungerer perfekt og de er i stand til at betjene dine købere optimalt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har vi en del muligheder for at løse dine problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres telefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig stabilt på grund af vores produktion. Fremfor det tradionelle skrøbelige glas som findes som de fleste engros elektronik, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som giver jer et godt produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk sortiment af verdens bedste tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del gode valgmuligheder. Mangler dit firma tøj til jeres ansatte? NORTAGG har ofte gode poloer af fantastisk kvalitet, og vi handler engros tøj, og derfor du kan få de rigtige mængder til din forretning. NORTAGGs store udvalg dækker over mange forskellige modeller, og NORTAGG kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til dine ønsker og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et stort udvalg af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til din hjemmeside. Vores udvalg vil også assistere din virksomhed i den kommende periode eftersom sommeren ankommer til Danmark og flere danskere skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være perfekt til hiking. Som b2b grossist har vi ofte et fuldt lager og de bedste tilbud klar til vores købere, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved os er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i den bedste kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage et godt produkt. Som engros tøj er NORTAGG altid interesseret i vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er derfor for det meste inviteret til at rapportere en vurdering efter I har givet vores elektronik et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.