Cool Polo Shirts  

Hos BalderClothes har vi en lang række af herretøj, som består af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi fokuserer på kvaliteten, hvorfor vores produkter alle er dansk produceret. Hvorfor er vi dermed lettere kan sikrer kvaliteten af vores herretøj, så vi er 100 % at man får det bedste produkt.  
Når du skal beslutte hvad for nogle turtlenecks, som er netop din stil, så kan man hurtigt se hele vores udvalg gennem billeder, som gør det lige til for dig at beslutte sig.  
Vi har turtlenecks i mange numre og ønsker man en størrelse, skal man blot kontakte os og så finder vi det til en.  
T-shirts er en kæmpe del af dagligdagen og derfor er det vigtigt at du kan sammensætte de farver, som man gerne vil have. Mange vil bare have ens herretøj i basic farver, så man sagtens kan benytte de tøjdele med hinanden uden at det fremstår mærkeligt ud.  
 
BalderClothes har stor erfaring med herretøj og har derfor en fornuftig forsåelse om hvad, som er sejt og inde i tiden. Her ser vi som for det meste en stor efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger vores produktkatalog af herretøj præg af dette og herved ser du at det er her BalderClothes udvalg er størst. Turtlenecks er en perfekt løsning til en, der vil have en lækker trøje på, mens man er på job og vil udstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere normalt at anvende sig af turtlenecks på arbjedet. Her er det ligeledes en smart mulighed i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af tiden.  
Alle herretøjs klædeskabe består normalt af t-shirts, da det er basic inden for herretøj og det mest benyttede. T-shirts er det normale valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en enorm trøje eller turtleneck på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee udskæring, så vi har helt sikkert noget, der falder i ens stil.  
BalderClothes har ligeledes et kæmpe kollekntion af Polo Shirts, hvor BalderClothes har enormt katalog af farver, så man kan lave de farvekombinationer, som man ønsker. Polo Shirts er det smarte valg, da polo shirts kan bruges i mange typer af sociale sammenkomster, da polo shirts er den bedste sammensætning af professionel og afslappet dresscode. Derfor kan du nemt køre til samtale i banken og stadig fremstå som en professionel person uden at man skal være ukomfortabel i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan benyttes i hjemmet og er fortsat dejlige at have på og føler ikke man er lukket til. 
Vores herretøj tager udgangspunkt i, at man vil være chill og ønsker at se lækker ud. Derfor er vores herretøj noget af det mest forbløffende du kan fremfinde på markedet i komfort.  
Vores t-shirts er oftest lavet i bomuld, hvorfor du vil finde dejligt stof på ens krop, når man for første gang hopper i t-shirts fra BalderClothes. Har du et specielt ønske fra BalderClothes om turtlenecks så henvend dig til os og så får vi kreeret det nøjagtigt efter dit ønske. 
BalderClothes, dit bedste sted at købe herretøj!