Ønsker du Trådløst headset? 

Hos Blackpods dk finder du et godt sortiment af Blackpods, blackpods dk er specialister inden for Bluetooth pods, og ved hermed hvad som er afgørende, hvis man skal handle nye trådløst headset. Noget af det afgørende du bør tage højde for er afspilningstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til din favoritpodscast eller ens yndlings track. Er du ude at gå en længere tur og vil lytte til musik på hele tiden er det vigtigt, at headsettet kan spille i så lang tid, som en forventer at være afsted i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth høretelefoner er med et etui, som er en lille kasse, som du kan placere sit Bluetooth headset i. Her assisterer etuiet en med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at man ej mister den ene af sine pods. Etuiene kan ligeledes bruges som strømforsygning, så mens man ej hører til podcast, så oplader etuiet ens Apple AirPods og du vil kunne opleve en længere over all høretid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en enorm del af dagligdagen, da du tit benytter disse i din hverdag. Her tager du Bluetooth høretelefoner frem når man skal vente på nogen eller sidder i bus trafik. Derfor er det essentielt at du har ladet Bluetooth headset op, så man ikke behøver stirre ud i luften og ej kan lytte til lydbog.  

Er du en bevægelig type? 

Er du i fitnesscenteret og ofte opdager at der er et kabel i vejen, som forhindrer dig i for at man kan gøre sin øvelse rigtigt, så er Bluetooth headset den rette løsning til dig, da de ej har ledning og herved sikrer dig at der ej er noget, som forstyrrer en, så man kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Apple AirPods er lækre, da de sagtens kan benyttes i hjemmet, hvis du gør rent fordi man kan bruge din tid effektivt eller blot få det bedste ud af en irreterende pligt, som man skal udføre derhjemme og som du bare helst vil slippe for.  

Kan bruges ved jobbet 

Blackpods kan benyttes, når man er på arbejdet og vil føre opkald, da mange Blackpods nu er med indspiller, så du slipper for at skulle have mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan du nemt anvende begge arme samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Undgå besvær 

Blackpods er uden ledning og dermed slipper du det trælse ledningspinat, som man snildt kan have med høretelefoner, som har ledninger, som snildt kan blive viklet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til lydbog. Med Apple AirPods undgår du alt det besvær, der kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet knække og dermed gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan man let være foruden med trådløst headset 

Hos BlackPods dk finder du dit næste trådløst headset.