Foråret er tid til rengøring og renovering. Det er nu de fleste af os går i haven og mange får muget ud på pulterkamre og lofter, og der er gang i genbrugspladserne rundt om i landet. Mange går også i renoveringstanker. Måske er du en af dem, der drømmer om, at få gjort noget ekstra ved din bolig? Læs med her.
Få hjælp til finansiering

Måske drømmer du om at få nyt tag på huset eller få frisket dit badeværelse op? Uanset hvad du håber på at få lavet ved dit hus eller lejlighed, så kan du ikke undgå at det kommer til at koste en smule.

Er du heldig, har du måske fået udbetalt feriepenge eller fået penge tilbage i skat, som kan finansiere dine drømme. Så heldig er ikke alle. Du kan naturligvis forsøge dig med at vind pengepræmier her, men det er nok ikke en finansieringsplan, der holder på sigt.

Du kan med fordel tjekke de forskellige muligheder, der er for at få dine renoveringsplaner finansieret på de mange online låneguides, der findes. Har du mange små lån i forvejen, kan du samle dem i ét lån og få et bedre overblik over din samlede gæld. Ved samme lejlighed kan du jo finde et lån, så du kan få råd til at gøre noget ved din bolig.

Invester i grønne boligprojekter

Før du kaster dig ud i vilde boliglån, bør du lave dig en oversigt over dine boligprojekter. Hvor kan det betale sig for dig at investere? Det er naturligvis rart med et nyt pænt køkken eller et lækkert smart badeværelse, men måske du skulle tænke lidt større og mere langsigtet?

Hvorfor ikke gå efter at gøre din bolig mere grøn? Grønne projekter kan ofte betyde store besparelser på dit driftsbudget. De er samtidig et kæmpe plus på klimaregnskabet, og på sigt vil du få lettere ved at sælge din bolig, hvis det skulle blive nødvendigt.

Grønne investeringer kan være mange ting. Bor du et sted uden fjernvarme, hvor du har været vant til olie- eller pillefyr, så kan det for eksempel være en god idé at købe sig et varmepumpeanlæg.

Du kan også med fordel få solfangere på taget eller få et solfangeranlæg i haven og på denne måde få billig elektricitet eller varme. Har du en lejlighed med altan kan du få et mindre solanlæg til altanen. Der findes mange typer grønne projekter – det er bare at researche lidt på nettet.