At tilbyde en frugtordning er en vigtig måde at maksimere fordelene ved din arbejdsstyrke på, et tiltag, der vil resultere i flere fordele for alle involverede. Frugt indeholder vigtige vitaminer og mineraler, som kan bidrage til at forbedre medarbejdernes generelle sundhed og velvære samt øge deres produktivitet. Ved at oprette en frugtordning for virksomheden viser du dit engagement i dine medarbejderes lykke og velvære – en virkelig værdifuld investering.

Frugt giver medarbejdere sundere valg

At inkludere en firmafrugtordning i din forretningsplan er også en effektiv måde at reducere udgifterne til sundhedspleje på. Ved at stille sunde snacks til rådighed kan du hjælpe medarbejderne med at undgå usunde snacks såsom sukkerholdige godbidder og overforarbejdede fødevarer, der indeholder usunde transfedtstoffer. En sund kost vil sænke sundhedsomkostningerne og øge produktiviteten.

Endelig giver friske frugter til rådighed for medarbejderne dem hurtige, sunde snackmuligheder i løbet af dagen, i stedet for at være afhængige af automater eller nærbutikker. Det er ikke kun godt for medarbejdernes sundhed, men også for moralen – du viser din påskønnelse af deres hårde arbejde og engagement ved at levere næringsrig mad, som de faktisk nyder at spise.

Frugt er genialt til mellemmåltider

Ved at tilbyde levering af frugtordning til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser kan du sikre, at dine medarbejdere får de næringsstoffer, de har brug for, for at holde deres energiniveau oppe. Med den rigtige leverandør kan du få leveret frisk frugt af høj kvalitet direkte til dit kontor hver uge, så du behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør eller have spild. Og det vil ikke koste dig dyrt – de fleste leverandører tilbyder gode tilbud til virksomheder, der ønsker at købe i store mængder.

En frugtordning med øge moralen på arbejdspladsen

Endelig er indførelsen af en frugtordning en af de bedste måder at øge moralen på arbejdspladsen på. Med friske og sunde snacks til rådighed i løbet af dagen er medarbejderne mere tilbøjelige til at være tilfredse og engagerede i deres arbejde. Det giver dem også adgang til mad, der ikke behøver at blive tilberedt, hvilket kan være godt for dem, der ikke har tid eller ressourcer til at tilberede måltider derhjemme.

Alt i alt giver det mange fordele at tilbyde en firmafrugtordning både for dig og dine medarbejdere – det er en nem og billig måde at maksimere fordelene ved din arbejdsstyrke på, samtidig med at du forbedrer den generelle sundhed og moralen.